Sprijin cauza - Brasovul un oras mai sigur - Cursuri de prim ajutor SMURD

 

Bogdan Margarit Asociatia Cetatea Brasovului

46% Complete
230 RON
Sumă strânsă
500 RON
Target
6
Donații
Vreau să fac o donaţie!

Prin acest program evenimentul sportiv Semimaraton Brasov impreuna cu SMURD isi propun sa asigure Cursuri de Prim Ajutor pentru 40 de tineri.

Pentru realizarea scopului propus am initiat o campanie de strangere de fonduri, campanie ce poate fi sustinuta de oricare doritor prin donarea unei sume la libera alegere. Donatia se face online prin intermediul platformei GALANTOM iar fondurile stranse sunt directionate catre Fundatia pentru SMURD.

Acesta actiune reprezinta prima etapa a proiectului. Avem in vedere asigurarea unei continuitati a acestui program prin certificarea anuala a unui numar minim de 40 liceeni. Astfel sustinatorilor acestui proiect i se vor alatura chiar cursantii care prin actiuni de strangere de fonduri vor contribui la certificarea unei noi generatii de elevi din cadrul liceelor.

 

 


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Ecologie, sport, cultura in orasul Brasov

40 de tineri voluntari din liceele din Brașov vor fi instruiți și certificați de către specialiști SMURD printr-un curs de prim ajutor. 

 

Prin acest program evenimentul sportiv Semimaraton Brasov impreuna cu SMURD isi propun sa asigure Cursuri de Prim Ajutor pentru 40 de tineri.  Pentru realizarea scopului propus am initiat o campanie de strangere de fonduri, campanie ce poate fi sustinuta de oricare doritor prin donarea unei sume la libera alegere. Donatia se face online prin intermediul platformei GALANTOM iar fondurile stranse s

 

6 Donații

02 Apr 2015
Mult succes Bogdan! :)
01 Apr 2015
16 Mar 2015
Succes!!
06 Mar 2015
succes!
28 Feb 2015
26 Feb 2015
Bogdan Margarit : Asociatia Cetatea Brasovului
Sprijin cauza - Brasovul un oras mai sigur - Cursuri de prim ajutor SMURD