Asociatia Cetatea Brasovului

Asociatia Cetatea Brasovului

Our mission

Ecologie, sport, cultura in orasul Brasov
  
Potentialul natural al orasului Brasov constituie un atu in atragerea de turisti in regiune. Reversul medaliei: traseele turistice montane poarta de prea multe ori urmele trecerii acestora.
Asociatia Cetatea Brasovului desfasoara programe de sensibilizare a populatiei in acest sens si de minimizare a impactului negativ al turismului asupra ariilor naturale din Brasov.
Cu sprijinul institutiilor locale si al voluntarilor, organizam periodic actiuni de curatare a spatiilor verzi si a traseelor turistice.
Prin crearea asociatiei dorim, de asemenea, sa contribuim la animarea vietii sportive si culturale a orasului Brasov.
Mereu in spiritul protectiei naturii si a sensibilizarii populatiei asupra problemelor de mediu, ne propunem promovarea sportului in zonele cu activitate turistica intensa.
Nu in ultimul rand, membrii asociatiei doresc sa aduca un aer proaspat in cotidianul brasovenilor si al vizitatorilor orasului prin organizarea de evenimente culturale inedite.

[ Show more ]

Projects

Asociatia Cetatea Brasovului
Cursuri acreditate de prim ajutor pentru elevi
40 de tineri voluntari din liceele din Brașov vor fi instruiți și certificați de către specialiști SMURD printr-un curs de prim ajutor.   

Evenimente fundraising

Cursuri acreditate de prim ajutor pentru elevi @ Daruieste ziua ta ~ 2020

Prin galantom.ro îți poți îndemna prietenii care vor să iți cumpere un cadou de ziua ta să facă în schimb o donație pentru una dintre cauzele beneficiare cu care rezonezi. 

Semimaratonului Brasov Intersport ~ 2015
Prin acest program evenimentul sportiv Semimaraton Brasov impreuna cu SMURD isi propun sa asigure Cursuri de Prim Ajutor pentru 40 de tineri.  Pentru
Vezi toate evenimentele2

Fundraising pages

Sprijin cauza - Brasovul un oras mai sigur - Cursuri de prim ajutor SMURD

Prin acest program evenimentul sportiv Semimaraton Brasov impreuna cu SMURD isi propun sa asigure Cursuri de Prim Ajutor pentru 40 de tineri. Pentru...

46% Complete
Eu vreau sa schimb LUMEA!

Eu vreau sa schimb LUMEA!

15% Complete
View all pages3