Bogdan Margarit - Asociatia Cetatea Brasovului

Sprijin cauza - Brasovul un oras mai sigur - Cursuri de prim ajutor SMURD

230 RON Donations raised
46% Complete
500 RON Target
6 Donations
I want to donate!

 

Prin acest program evenimentul sportiv Semimaraton Brasov impreuna cu SMURD isi propun sa asigure Cursuri de Prim Ajutor pentru 40 de tineri.

Pentru realizarea scopului propus am initiat o campanie de strangere de fonduri, campanie ce poate fi sustinuta de oricare doritor prin donarea unei sume la libera alegere. Donatia se face online prin intermediul platformei GALANTOM iar fondurile stranse sunt directionate catre Fundatia pentru SMURD.

Acesta actiune reprezinta prima etapa a proiectului. Avem in vedere asigurarea unei continuitati a acestui program prin certificarea anuala a unui numar minim de 40 liceeni. Astfel sustinatorilor acestui proiect i se vor alatura chiar cursantii care prin actiuni de strangere de fonduri vor contribui la certificarea unei noi generatii de elevi din cadrul liceelor.

 

 


Read the story below or recommend this campaign to your friends.

in benefit of

Asociatia Cetatea Brasovului

Ecologie, sport, cultura in orasul Brasov

Cursuri acreditate de prim ajutor pentru elevi

40 de tineri voluntari din liceele din Brașov vor fi instruiți și certificați de către specialiști SMURD printr-un curs de prim ajutor. 

 

Semimaraton Brasov Intersport ~ 2015

Prin acest program evenimentul sportiv Semimaraton Brasov impreuna cu SMURD isi propun sa asigure Cursuri de Prim Ajutor pentru 40 de tineri.  Pentru realizarea scopului propus am initiat o campanie

6 Donations

Iulia Cristina

15 RON
02 Apr 2015

Roxana Coltan

30 RON
Mult succes Bogdan! :)
01 Apr 2015

Nikos Makris

75 RON
16 Mar 2015

Gabriela Roman

50 RON
Succes!!
06 Mar 2015

Cristi Stefan

30 RON
succes!
28 Feb 2015

Antoniu Mesesan

30 RON
26 Feb 2015